Sæbeværkstedet rosa ler

55,25 DKK
85,00 DKK
Du sparer: 29,75 DKK
Lager: Kun 3 stk. tilbage

Sæbeværkstedet Rosa ler er en mild lertype, der anbefales til sart, eventuelt tør hud. Evnen til at optage urenheder er som for de andre lertyper.

Rosa ler egner sig rigtigt godt til ansigtsmasker, hvor den blødgør, giver spændstighed/styrker, virker beroligende og astringerende.

Ca. 50 g.

Anbefalet
Beskrivelse

Anvendelse: Bland 2-3 spsk. ler med to spsk. vand eller kildevand. Vandet kan evt. erstattes af kamillete, roibushte, rosenvand el.lign. Lad masken sidde ca. 15 min. og vask af med lunkent vand. Der er nok i et bæger til cirka 5 ansigtsmasker. Slut af med en nærende ansigtscreme eller olie. En skefuld ler i et karbad eller et fodbad renser og blødgør huden.

Rosa ler til ansigtsmaske er egentlig en blanding af rødt ler og hvidt ler, kaolin. Det indeholder silicium, aluminium, jern, magnesium, sodium, fosfor, potaske og kalk.

Videnskabelige undersøgelser i nyere tid har påvist en række gavnlige effekter af ler. Leret aktiverer kroppens egne ressourcer og genopretter dens naturlige balance. Ler har evnen til at optage giftstoffer, samtidig med at det tilfører kroppen nødvendige mineraler, f.eks. mangan, selen, og jern.

Andre købte også